2012-01-04 08:56:50• hírek • noiportal.hu

Napi horoszkóp: Szűz - sikerrel dolgozol a haszon növelésén

Napi horoszkóp január 4.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kedves Kos! Az adódó lehetőségeket használd ki okosan. Légy bölcs, előrelátó, és erődet ne fecséreld feleslegesen. Párkapcsolatod harmonikus, de kisebb-nagyobb viták előfordulhatnak. Ezeken azonban hamar túl teszed magad, hiszen a megértés mindvégig jelen van életetekben, és mindenhol adódnak néha félreértések.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kedves Bika! Ma kiszámíthatatlan partnerek vesznek körül. Igyekezz környezetedhez alkalmazkodni. Rég nem látott ismerőöd kopogtat, vagy telefonál, éppen a legjobb pillanatban. Ebből a találkozásból sok minden kisülhet, csak rajtad múlik, hogyan fordítod hasznodra. Légy azonban nagyon óvatos, nehogy kihasználjanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kedves Ikrek! Érzelmek szempontjából pozitívan alakulnak az események. Kedvesed maximális odaadással van irántad. Ha még társtalan vagy, meglehet, hogy pont ma mosolyog rád a szerelem. Társasági életed jelentősen felélénkül, ami igazán szórakoztat. Egy igen fontos személyes vagy üzleti projekt sikeresen alakul.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kedves Rák! Nehezen vagy képes megtartani jó pozíciódat és életmódodban is hajlamos vagy a változásokra. Egy rokonod támogat, munkatársaid viszont irigyelnek. Az irigyekre figyelj oda, mert ha túlzásba viszik, sokat árthatnak neked. Az senkinek sem jó. Légy takarékos, de ne légy fösvény. Legjobb az arany középút.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kedves Oroszlán! Nem kell megrémülni a nyomasztó és olykor fenyegető álmoktól. Csak zaklatott idegállapotodat tükrözik. Ha találsz némi igazságot az álmaidban, vedd figyelmeztetésnek, mely megmutatja, mit és hogyan változtass a jövőben. Általában arról álmodunk, amely tudat alatt a legtöbbet foglalkoztat bennünket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kedves Szűz! Ha üzleti életben mozogsz, most minden erőddel a haszon növelésén dolgozol, méghozzá sikerrel. Anyagi problémáid hirtelen megoldódnak. Egyre fontosabb és jobb ügyfeleket vonzol magadhoz. Ne bízd azonban el magad, a siker és a szerencse múlandó. Légy hű önmagadhoz, és ne akarj egyszerre túl sokat markolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kedves Mérleg! Egy rég elfelejtett történet kerülhet ma szóba. A felszakított sebek ellátására gyógyírt jelent egy kiadós sírás is. Könnyíts a lelkeden, és ne szégyelld a könnyeidet. A fájdalomtól muszáj megszabadulni. Próbáld lefoglalni magad valami hasznos tevékenységgel, akkor kevesebbet gondolsz a problémákra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kedves Skorpió! Kedvesedben megláttad az ellenséget, és most válogatás nélkül vaktában lövöldöztök egymásra. Ráadásul féltékeny is vagy. Ha rátelepszel a másikra, készülj fel, hogy lapátra tesznek. Egy bizonyos mérvű szabadságra mindenkinek szüksége van, attól még nem dől romba a kapcsolat. Fő a bizalom, ezt ne feledd!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedves Nyilas! A várva várt munkahely változtatás most még kivitelezhetetlennek bizonyul. Tisztelned kell a szerencsét, amikor az beköszönt hozzád. Próbáld optimistábban szemlélni a világot, akkor a dolgaid is jobban sikerülnek. Vigyázz azonban, nehogy elmenj olyasmi mellett, ami döntő jelentőségű lehet életedben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedves Bak! Kedvező ajánlatot kaphatsz, amely nagy szerepet játszik az újévi tervek megalapozásában. Azonban a szokottnál is légy körültekintőbb, mert pénzügyi döntéseidnek különösen messze ható következményei lesznek. Ha most figyelmetlen, netán könnyelmű vagy, a későbbiekben könnyen kárát láthatod lépéseidnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedves Vízöntő! Szellemi téren kiváló eredményeket érsz el. Tele vagy ambícióval és lelkesedéssel, így könnyen megy a munka. Anyagi javak tekintetében is kedvező fordulatra, több pénzbevételre számíthatsz. Ámor nyila könnyen eltalálhat, ha nem vagy elég óvatos. De ha egyedülálló vagy, miért is kellene óvatosnak lenned…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedves Halak! Vitás ügyeidben jogszerűen járj el, nehogy bonyodalmak keletkezzenek, amelyek felborítják nyugalmadat. Számodra fontos a béke, ezért semmi sem ér annyit, hogy felboruljon a rend. Ha erődet és tudásodat helyesen alkalmazod együtt, felérhetsz a csúcsra. A szerelem kedvezően befolyásolja személyiségedet.

Napi horoszkóp
(Noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: